Termékek keresése

Weblapunkon az általunk forgalmazott márkák teljes kollekcióját megtalálja, melyből a tetsző modelleket a kosárba vagy a kedvencekbe helyezheti, ahol tovább szelektálhat, míg meg nem találja az Önnek legmegfelelőbb terméket. A további márkáink, amelyek még nem kerültek fel oldalunkra folyamatos feltöltés alatt állnak!

A márkák tematikusan vannak felépítve, családokra bontva így könnyen és egyszerűen tud közöttük böngészni. Ha egy márkán belül egyszerűbben és gyorsabban szeretne lépkedni akkor vegye igénybe a bal oldalon elhelyezkedő navigálás segítő oldalkövetőnket, amelyet az oldalán lévő nyíllal tud kinyitni és becsukni, a tetején és alján lévő nyilakkal navigálni, majd a választott névre rákattintva belelépni a kiválasztott családba vagy márkába.

Ha mégsem igazodik ki a márka felosztásában, kérem használja a Részletes keresőt amelyben könnyen és egyszerűen tud márkákra, stílusokra, paraméterekre és egyéb funkciókra keresni!

Oldalunkon három féle keresőt / szűrőt tud használni.

A fejléc jobb oldalán a kosár felett található a gyorskereső. Ide bármilyen cikkszám vagy referencia szám részletét beírhatja és a rendszer kiadja azokat a találatokat amelyekben megtalálható volt a beírt szám, betű vagy kifejezés.

A részletes keresőben amelyet a menüpontok között találhat a fejlécben, egyszerűen szűrhet paraméterekre és külső jegyekre. Ha Ön például egy világos számlapos barna bőrszíjas automata férfi órát keres akkor lehetősége van ezeket mind beállítani. Így próbáljuk megkönnyíteni Önnek a megfelelő termék megtalálását. Ahogy belép a keresőbe jobb oldalon található a szűrő. A szűrőben láthatja az egyes szűrési lehetőségeket (márka, szíj…. stb). A nyílra kattintva legördül az adott kategóriában lévő szűrési lehetőség. Válassza ki az Önnek szükségeseket, majd akár vissza is csukhatja, hogy további szűréseket állítson be. Ha végzett az szűrési beállításokkal akkor az oldal aljára görgetve kattintson a keresés gombra. A találatokat lehetősége van sorba rendezni több szempont szerint és megadhatja mennyit mutasson az weblap egy oldalon. Ezeket a találatok előtt és után is megtalálja és állíthatja. Ez a kereső összegez néhány paraméter tulajdonságot avégett, hogy ne legyen túl bonyolult a keresés. Azoknak a felhasználóknak akik teljesen a részletekbe szeretnének merülni a kereséskor akkor azoknak ajánljuk az extra részletes keresőt amelyet a részletes keresés főoldalán találnak meg középen a leírás alatt.

Amennyiben Ön inkább segítséget szeretne kérni kollégáinktól a megfelelő termék megtalálásához akkor használja Online Chat ablakunkat a jobb alsó sarokban vagy keressen minket elérhetőségink egyikén.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk