Élvezze egyedi Garanciáink előnyeit! Biztonságos vásárlás a www.ekszeresora.hu web-áruházban!

egyedi garancia

- Pénz-visszafizetési Garancia
Ha a megérkezett termék élőben nem tetszik vagy nem olyan mint a képen, akkor 20 napon belül küldje vissza hozzánk és mi visszatérítjük a vételárát!
Feltétel: A termék karc, sérülés és használat mentes!

- Szállítási Garancia
Ha a megrendelt terméket az egyeztetés utáni 2 munkanapon belül nem szállítjuk ki vagy egyáltalán meg sem érkezik Önhöz, akkor jelezze felénk és mi a lehető leghamarabb küldünk egy másikat -20% kedvezménnyel!
Feltétel: 3 munkanapon belül jelezze felénk a csomag nem megérkezését! A garancia nem érvényesíthető ha a csomag kézbesítése a címzett hibájából adódott!
Ha a terméken átvétel után sérülést vagy meghibásodást talál, akkor azt 1 napon belül jelezze felénk és mi kicseréljük vagy visszafizetjük a vételárat!
Feltétel: Ha a kapcsolatfelvétel nem történik meg 1 napon belül akkor sajnos nem áll módunkban visszafizetni a vételárat!

- Eredetiségi Garancia
Az általunk forgalmazott árucikkek eredeti termékek nem hamisítványok! Üzleteink az általunk forgalmazott márkák hivatalos márkaképviseletei, így webáruházunk is hivatalos online-áruháznak minősül! A nálunk vásárolt termékekhez magyar és nemzetközi garanciajegyet mellékelünk.

- Elem Garancia
Ha a nálunk vásárolt órában az elem fél éven belül lemerül akkor INGYENESEN kicseréljük!

- Anti-Allergén Garancia
Ha Ön fémérzékeny és előre jelezte számunkra de mégis allergiás tüneteket okozott a vásárolt termék akkor jelezze felénk 20 napon belül és mi segítünk olyan terméket találni amely megfelel Önnek vagy visszafizetjük a vételárat!
Feltétel: A termék karc, sérülés és használat mentes! 

- Kőkiesési Garancia
Ha a nálunk vásárolt kövekkel díszített órájából a kövek 1 éven belül kiesnek akkor INGYNESEN pótoljuk!
Feltétel: A termékben található kövek láthatóan gyári hiba vagy anyagfáradási okokból estek ki! Az olyan köveket amelyek láthatóan külső behatás miatt estek ki, sajnos nem tudjuk díjmentesen kicserélni!

 

Garanciáink csak akkor vehetők igénybe ha a vevő megfelel a leírásában szereplő feltételeknek! Amennyiben ezek a feltételek nem teljesülnek a garancia érvényét veszíti! Minden garancia érvényesítéshez blokk, vásárlási bizonylat és garancijegy szükséges!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk