Termék visszaküldésének feltételei

A vásárlónak lehetősége van a megkapott termék viszaküldésére. Kérem ilyen irányú cslekvését előre jelezni részünkre.

Amennyiben a visszaküldött termék és annak körülményei megfelelnek a lent leírtaknak úgy mihamarabb visszautaljuk az aktuális összeget.

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében (távollevők között kötött szerződés) a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes, eredeti csomagolásban) terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a cégünk címére (Csenki Kft 5700 Gyula, Városház u.4.) és 15 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés a számla végösszegeként szereplő összeg. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalanul, gyűrődés-, karc- és sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen kicseréli.

Amennyiben Ön ajándékot választott megrendelése mellé és eláll annak jogát és viszaküldi valamilyen oknál fogva akkor a megküldött ajándékot is ugyan olyan szabályok alapján kell visszaküldenie. Azaz sérülés és használatmentesen ahogyan azt kézhez is kapta! Amennyiben ezt nem teljesíti akkor az ajándék értékével csökkentett összeget áll módunkban visszautalni!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk