Jótállási tudnivalók

Egyes tartós fogyasztási cikkekre, így a bruttó 10.000,- Ft feletti vételárú órákra is a jogszabály 1 éves kötelező jótállást, garanciát ír elő.

Cégünk az általunk forgalmazott összes termékekre vételártól függetlenül, 1 év jótállást vállal.

Amennyiben a gyártó ennél hosszabb idejű jótállást vállalt, természetesen az álltala megadott garanciális idő az érvényes. A jótállási idő alatt garanciális igényét a termékhez mellékelt jótállási jeggyel érvényesítheti, választása szerint a jótállásban megjelölt szervizekben vagy üzleteink valamelyikében.

A termékekhez a jótállási jegyet az átvételkor, házhozszállítás esetén pedig a csomagolás előtt érvényesítjük. A jótállás részletei a jótállási jegyben olvashatók.

Kérjük, gondosan őrizze meg a jótállási jegyét!

A jótállással, ill. jótállási jeggyel nem rendelkező termékeknél (pl. óraszíj, óratároló) az esetleges minőségi kifogások (kellékszavatosság) érvényesítése kizárólag a számla, vagy blokk bemutatása, ill. megküldése ellenében történhet.

Amennyiben jótállási igényét cégünknél kívánja érvényesíteni, a problémát a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk (kivéve alkatrészre várás esetén, aminek mi is ki vagyunk szolgáltatva). A garanciában megjavított órát Magyarország területén díjmentesen visszaküldjük.

A jótállás nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, ezért az ilyen hibákat csak térítés ellenében áll módunkban kijavítani!

A (kellék) szavatosságra, jótállásra és a szavatossági valamint jótállási ügyintézés további részleteire a Polgári törvénykönyv 305.- 311.§-i, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet, illetve az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk